Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Kalfsmedaillons gevuld met champignons en Appenzeller®
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Makkkelijk
1 + 1 el olijfolie
150 g Parijse champignons, in fijne plakjes
500 g kalfsmedaillons (4 met een dikte van 1 tot 1,5 cm)
1 plak schouderham, in 4 gesneden
4 plakken Appenzeller®
1 eetlepel gemengde fijne kruiden (platte peterselie, tijm, basilicum)
4 el bloem
1 losgeklopt ei
50 g paneermeel
Peper en zout
Garnituur: rucola
Voorbereiding
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een diepe koekenpan. Fruit de Parijse champignons gedurende 3 minuten. Voeg peper en zout toe. Zet opzij.
Snijd de medaillons in de lengte in. Stop de ham, Appenzeller®, champignons en fijne kruiden erin.
Haal de medaillons door de bloem gemengd met zout, vervolgens door het losgeklopte ei en ten slotte door het paneermeel.
Verwarm de resterende olijfolie in een diepe koekenpan. Bak de medaillons 3 tot 4 minuten aan elke kant.
Verdeel de medaillons over de borden, samen met het braadvocht. Versier met de rucola.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Appenzeller®
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Noedels met ham-kaassaus
50 min.
Zonder vlees
Taart met groene groenten en Emmentaler AOP
33 min.
Zonder vlees
Salade van Tête de Moine AOP met rucola en geroosterde kerstomaten
30 min.
Zonder vlees
Muffins met Le Gruyère AOP Classic en bieslook
Caesarsalade met roosjes Tête de Moine AOP
Koude erwtensoep met Tête de Moine AOP