Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Goulash van cervela met Tilsiter en krokant brood
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
60
min.
Delen
Delen
Cook/bake time60 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
4 cervela’s, zonder vel, in staafjes van ong. 5 cm
Een beetje bakboter
1 ui, in kleine partjes
500 g vastkokende aardappelen, in partjes
2 rode uien, in stukken
2 knoflooktenen, gehakt
2 kl tomatenpuree
1 el piment- of paprikapoeder
3 ½ dl vleesbouillon
Zout, pimentpoeder, naar smaak
250 g Tilsiter (groen), in blokjes
2 el bieslook, fijngehakt
Voorbereiding
Bak de cervela’s zonder vetstof toe te voegen aan alle kanten gedurende ongeveer 5 minuten en haal van het vuur.
Verwarm de bakboter in dezelfde koekenpan, stoof de ui, de aardappelen en paprika gedurende ongeveer 3 minuten. Voeg de knoflook, tomatenpuree en het pimentpoeder toe en laat nog 2 minuten garen.
Giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Draai het vuur lager, laat nog 15 minuten op een zacht vuur garen met het deksel op de pan. Voeg de cervela toe, laat nog 2 minuten sudderen en kruid bij.
Voeg de Tilsiter toe, dek de pan af en laat de kaas smelten.