Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Verloren briochebrood met Sbrinz AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
20
min.
Delen
Delen
Cook/bake time20 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
100 g Sbrinz AOP
4 grote sneden briochebrood (liefst oud)
20 cl esdoornsiroop
3 eidooiers
80 g suiker
50 cl melk
30 g boter
8 verse vijgen
Voorbereiding
Meng de eidooiers met de suiker en voeg vervolgens de melk toe. Verwarm ¼ van de boter in een koekenpan, week een sneetje brioche in de mengeling van melk, suiker en ei en leg het in de warme pan. Bak gedurende 2 minuten aan elke kant. Herhaal dit voor elk sneetje brioche.
Serveer het verloren briochebrood op een bord met wat krullen Sbrinz AOP, kwartjes vijg en overgiet met een straaltje esdoornsiroop.