Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Gegrilde kalkoenlapjes gevuld met L'Etivaz AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
25 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
25 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
120 g L'Etivaz AOP
4 takjes basilicum
8 fijne kalkoenlapjes (ong. 100 g per lapje)
4 koffielepels mierikswortel (in pot)
40 g gedroogde veenbessen
Zout, peper van de molen
Voorbereiding
Haal de korst van de L'Etivaz AOP en snijd in fijne plakjes.
Haal de basilicumblaadjes van de steeltjes. Spoel de kalkoenlapjes onder koud water en dep ze droog.
Besmeer elk lapje met mierikswortel. Garneer met basilicumblaadjes en plakjes kaas.
Bestrooi met veenbessen en vouw de lapjes dicht.
Houd ze samen met metalen prikkers.
Kruid de lapjes met zout en peper. Leg ze ong. 10 minuten op de hete grill en draai ze af en toe om.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
L'Etivaz AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Zandkoekjes met Appenzeller® en rozemarijn
50 min.
Hamrolletjes van witlof met Emmentaler AOP Classic
35 min.
Zonder vlees
Tomme Vaudoise in een jasje met honing en rozemarijn
Zonder vlees
Taartje met blauwe bosbessen en Tête de Moine AOP
Noedels met ham-kaassaus
Varkensgebraad gevuld met zongedroogde tomaten, champignons en Appenzeller®