Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Zandkoekjes met Appenzeller® en rozemarijn
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor ongeveer 24 koekjes
250 g bloem
1 mespunt chilipoeder
200 g Appenzeller® Krachtig-pittig, geraspt
1 tl rozemarijn, fijngehakt
160 g boter, op kamertemperatuur
Zout, peper
Voorbereiding
Meng in een kom de bloem, het zout, de peper, het chilipoeder, de Appenzeller® en de rozemarijn. Voeg de boter toe. Meng alle ingrediënten goed tot een soepele bal. Rol de bal in keukenfolie en zet 30 minuten koel.
Verwarm de oven voor tot 175 °C. Rol tussen 2 vellen bakpapier het deeg uit tot een schijf van 5 mm dik. Steek met een uitsteekvormpje schijfjes uit van ongeveer 4 cm doorsnee. Verdeel de koekjes over een met bakpapier bekledebakplaat.