Zandkoekjes met Appenzeller® en rozemarijn

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees

Ingrediënten

Voor ongeveer 24 koekjes

  • 250 g bloem
  • 1 mespunt chilipoeder
  • 200 g Appenzeller® Krachtig-pittig, geraspt
  • 1 tl rozemarijn, fijngehakt
  • 160 g boter, op kamertemperatuur
  • Zout, peper

Voorbereiding

  1. Meng in een kom de bloem, het zout, de peper, het chilipoeder, de Appenzeller® en de rozemarijn. Voeg de boter toe. Meng alle ingrediënten goed tot een soepele bal. Rol de bal in keukenfolie en zet 30 minuten koel.
  2. Verwarm de oven voor tot 175 °C. Rol tussen 2 vellen bakpapier het deeg uit tot een schijf van 5 mm dik. Steek met een uitsteekvormpje schijfjes uit van ongeveer 4 cm doorsnee. Verdeel de koekjes over een met bakpapier bekledebakplaat.
  3. Bak gedurende 15 à 20 minuten in de oven.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept