Chaud-froid van aardappelen met kruiden en Gruyère AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 800 g aardappelen (bijvoorbeeld charlotte)
  • Rucola
  • 100 g Gruyère AOP, grof geraspt

Saus

  • 5 g jonge spinaziescheuten
  • 3 el rucola
  • 3 el Gruyère AOP, geraspt
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 el citroensap
  • 1 dl room
  • 3 el olie
  • Zout en peper

Voorbereiding

  1. Voor de saus: mix alle ingrediënten en kruid.
  2. Stoom de aardappelen in hun schil. Schil ze en snijd ze in de lengte in vieren.
  3. Schik de aardappelen, rucola en Gruyère AOP op de borden. Overgiet met saus en serveer.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept