Frietjes van wortelgroenten geroosterd met krullen van l'Etivaz AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
50 min.
Cook/bake time 50 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • 150 g knolselderij, in staafjes gesneden
  • 2 rode uien, in partjes gesneden
  • 150 g wortels, in staafjes gesneden
  • 3 zoete aardappelen, in staafjes gesneden
  • 2 pastinaken, in staafjes gesneden
  • 12 teentjes knoflook, ongepeld
  • 2 el olijfolie
  • 1 kl tijm
  • Peper en zout

Garnituur

  • L'Etivaz AOP, in linten

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng in een grote kom de knolselderij, rode uien, wortels, zoete aardappelen en pastinaak. Voeg de knoflookteentjes toe. Overgiet met olijfolie. Voeg peper en zout toe. Bestrooi met tijm. Meng goed.
  3. Leg de groenten in één laag op een bakplaat. Bak 35 tot 45 minuten of tot de groenten zacht zijn. Versier met de l'Etivaz AOP.
  4. Variant: neem andere groenten naargelang het seizoen.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept