Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Veggie bowl en roosjes de Tête de Moine AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
20
min.
Delen
Delen
Cook/bake time20 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
12 roosjes (120 g) Tête de Moine AOP
1 gele citroen
400 g veldsla
2 wortels
Fleur de sel en peper uit de molen
2 el komijnzaadjes
4 el olijfolie
½ bosje platte peterselie
2 kleine chioggia-bieten
1 avocado
100 g gepelde noten
Voorbereiding
Pers de citroen en emulgeer het sap met de olijfolie. Kruid met peper en zout.
Was en droog de veldsla. Schil de bieten en snijd ze heel fijn met een mandoline. Schil en rasp de wortels. Schil en snijd de avocado in plakjes.
Verdeel alle ingrediënten gelijkmatig over de kommen, leg er vervolgens de roosjes Tête de Moine AOP op en bestrooi met komijnzaad. Giet de vinaigrette over deze salade en voeg de gepelde noten toe.