Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Flensjesparty met Gruyère AOP, Vacherin Fribourgeois AOP en Zwitserse Raclette
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 6 personen
3 el boter
Beslag voor boekweitflensjes
125 g bloem
125 g boekweitmeel
1 tl zout
2,5 dl melk
3,5 dl water
3 eieren
Beslag voor flensjes natuur
250 g bloem
1 snuifje zout
2 dl melk
2 dl spuitwater
3 eieren
Bijgerechten:
Uien, in ringen, gebakken
Parijse champignons, gesauteerd
Waterkers
Rood witloof
Jonge spinazieblaadjes
Zongedroogde tomaten
Kruidenboter, in schijfjes
Kaassoorten
Gruyère AOP, geraspt en in staafjes
Vacherin Fribourgeois AOP, in staafjes, in reepjes
Zwitserse Raclette, in staafjes, in reepjes
Voorbereiding
Beslag voor boekweitflensjes
Meng in een kom de 2 bloemsoorten, het zout, de melk, het water en de eieren tot een glad beslag.
Beslag voor flensjes natuur
Meng in een kom de bloem, het zout, de melk, het spuitwater en de eieren tot een glad beslag.
Bak de flensjes gedurende 1 minuut aan elke kant in een met boter ingevette bakpan met antikleeflaag. Hou de flensjes warm.
Serveer ze op dienschalen. Iedereen bepaalt zelf het garnituur voor de flensjes.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Vacherin Fribourgeois AOP
Le Gruyère d'Alpage AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
10 min.
Canapés met speculaas en Gruyère AOP
55 min.
Cake met olijven, L'Etivaz AOP en Emmentaler AOP
35 min.
Zonder vlees
Koolraap, gevuld met Gruyère-aardappelen aan rodebietensaus
50 min.
Muffins met Emmentaler AOP
10 min.
Fondue met Cornet Smoked aan de basis
20 min.
Stokbrood met Le Gruyère AOP en knoflook