Stokbrood met Le Gruyère AOP en knoflook

0.0 Sterren / 0 Stemmen
20 min.
Cook/bake time 20 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 150 g Gruyère AOP Réserve
  • 3 tot 5 teentjes knoflook
  • 125 g magere of halfvolle séré
  • 1 el mayonaise
  • 2 tomaten
  • 1 handvol malse spinaziebladeren
  • 75 g grisonvlees
  • 1 stokbrood
  • Peper en zout

Voorbereiding

  1. Hak de knoflookteentjes fijn.
  2. Voeg de séré, mayonaise, peper en het zout toe.
  3. Snijd de tomaten in fijne plakjes.
  4. Snijd de Gruyère AOP in krullen met een dunschiller.
  5. Snijd het stokbrood doormidden en open het in de lengte.
  6. Bedek de beide kanten met de séré.
  7. Voeg de spinazieblaadjes, het grisonvlees, de Gruyère AOP en de plakjes tomaat toe.
  8. Sluit het brood en snijd het in tweeën.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept