Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Fondue met Cornet Smoked aan de basis
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
10
min.
Delen
Delen
Kooktijd5 min.
Bake time5 min.
Ingrediënten
Pour la fondue
2dl Cornet smoked
200g Le Gruyére AOP Réserve
200g Le Gruyére AOP Classic
Voor de bijgerechten
1kg Ratte aardappel vastkokend
100g sjalot zoetzuur
100g gerookte amandelen
250g licht gerookt spek dun gesneden
500g gemengd gehakt
150g Viande des Grisons
150g groene kool bladeren - kort geblancheerd
Voorbereiding
Pour la fondue
Kook de Ratte aardappel beetgaar en haal er een beetje vulling uit.
Vul op met een mengeling van fijne zoetzure sjalotten met gerookte en gehakte amandelen.
Wikkel in een dun plakje gerookt spek (gebruik een satéstokje om het geheel samen te houden) en grill het geheel kort. Houd warm.
Van het gehakt maken we samen met het fijn gesneden viande de grison mini-burgertjes omwikkeld met een stukje geblancheerde groene kool (gebruik een satéstokje om het geheel samen te houden). Grill en houd warm.
Dip nadien in de fondue en werk nadien meteen af naar eigen smaak met de dips en toppings.