Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Asperges met ham en krullen Sbrinz AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
30
min.
Delen
Delen
Cook/bake time30 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
1 pot (125 g) geroerde yoghurt
1 el fijngehakte peterselie
500 g witte asperges, geschild en harde uiteindes verwijderd
Citroensap
4 fijngesneden plakken gekookte ham
1 snuifje nootmuskaat
1 el gehakte goudgeel geroosterde amandelen
4 el fijngehakte platte peterselie
75 g Sbrinz AOP, in krullen
Peper en zout
Voorbereiding
Saus van yoghurt en bieslook: meng de yoghurt en bieslook in een kom. Voeg peper en zout toe. Zet koel. Kook de geschilde asperges 15 minuten in gezouten water met een beetje citroensap. Laat ze uitlekken.
Schik de asperges allemaal in dezelfde richting op een schotel. Verdeel de ham erover. Bestrooi met nootmuskaat. Bestrooi met amandelen en platte peterselie en ten slotte met de Sbrinz AOP.