Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Cake met ham, bieslook en Gruyère AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
50
min.
Delen
Delen
Cook/bake time50 min.
Ingrediënten
150 g bloem
3 eieren
125 g Gruyère AOP Réserve in blokjes
100 g hamblokjes
1 zakje bakpoeder
1 bosje bieslook, fijngehakt
10 cl melk
10 cl olijfolie
Peper en zout
20 g boter
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng in een kom de bloem en het bakpoeder.
Meng in een andere kom de 3 eieren, de melk en olijfolie en giet bij de rest. Meng goed met de garde en voeg de ham, de Gruyère AOP Réserve in blokjes, de bieslook, peper en zout toe.
Beboter de vorm en giet het deeg erin.
Laat ongeveer 40 minuten bakken. Steek een mes in de cake om te zien of hij gaar is.