Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Zwitserse clubsandwich met Appenzeller® en grisonvlees
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
15
min.
Delen
Delen
Cook/bake time15 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
8 sneetjes toastbrood, geroosterd
Crema di balsamico
Blaadjes kropsla
4 plakken Appenzeller®
12 plakken grisonvlees
75 g wortel, geraspt
¼ komkommer, niet geschild, in schijfjes
8 schijfjes tomaat
2 hardgekookte eieren, in schijfjes
Voorbereiding
Plaats 2 sneetjes geroosterd brood op het werkblad. Beleg een kant met crema di balsamico. Plaats hierop een blaadje sla, een plak Appenzeller® en 3 plakken grisonvlees. Bestrooi met geraspte wortel, schijfjes komkommer en tomaat.
Verdeel de helft van een hardgekookt ei over de sandwich. Sluit af met een snee brood. Snij in 2.
Herhaal deze handeling voor elke sandwich en serveer.