Wraps met erwtjes en Gruyère AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
40 min.
Cook/bake time 40 min.

Ingrediënten

Voor 8 wraps

  • 250 g Gruyère AOP
  • 8 dl bouillon
  • 3 kipfilets van ongeveer 120 g
  • 500 g erwtjes
  • 3 wortelen
  • 8 slablaadjes
  • 8 tortilla’s

Voorbereiding

  1. Breng de bouillon aan de kook.
  2. Doe er de kipfilets en erwtjes in en laat 10 minuten sudderen op een zacht vuurtje.
  3. Rasp de Gruyère AOP fijn.
  4. Snijd de wortelen in julienne en de slablaadjes in reepjes.
  5. Haal de kip uit de bouillon en doe de erwtjes in een zeef.
  6. Maak puree van de erwtjes en Gruyère AOP.
  7. Leng zo nodig aan met 2 à 3 eetlepels bouillon.
  8. Snijd de kipfilets in stukjes.
  9. Verhit de tortilla’s snel en één voor één in een pan.
  10. Besmeer ze met de crème van erwtjes en verdeel hierover de rest van de ingrediënten.
  11. Vouw de onderkant over de vulling en rol op terwijl je aan één kant stevig drukt.
  12. Houd ze zo nodig samen met een houten prikkertje.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept