Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Ramequins met Gruyère AOP en Bündnerfleisch
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Delen
Gemakkelijk
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
1 el boter
4 sneetjes toastbrood
4 plakjes Gruyère AOP
1 mespuntje paprika
Bindmiddel
1 ei
1 dl melk
1/2 kl zout
1 mespuntje nootmuskaat
1 el bieslook, geciseleerd
Garnituur
8 sneetjes Bündnerfleisch
Voorbereiding
Beboter 4 ramequins. Maak cirkels in de sneetjes brood met een uitsteekvorm. Doe hetzelfde met de plakjes Zwitserse Gruyère AOP. Leg de Gruyère AOP op het brood en schik het geheel in de ramequins. Bestrooi met paprika. Zet opzij.
Verwarm de oven voor op 180°C. Kluts het ei met de melk, zout en nootmuskaat. Voeg de gehakte bieslook toe. Verdeel dit mengsel in de ramequins. Bak ongeveer 20 minuten in de oven.