Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Kleine Zwitserse hamburgers met Tête de Moine AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 6 kleine Zwitserse hamburgers
6 roosjes Tête de Moine AOP
6 minibuns
180 g gehakt
½ bosje bieslook
1 kleine sjalot
20 g malossol-augurk
20 g gedroogde tomaten
50 g room
30 g Savora-mosterd
3 kleine blaadjes sla
Fijn zout, peper van de molen
Voorbereiding
Was en ciseleer de bieslook. Doe hetzelfde met de sjalot.
Meng het gehakt, de bieslook en sjalot in een kleine kom.
Snijd de gedroogde tomaten in stukken en de malossol-augurk in dunne schijfjes. Doe ze bij het mengsel en bewaar op een koele plaats.
Meng de room met de Savora-mosterd in een kom en voeg toe aan de rest van de bereiding.
Maak kleine steaks met het gekruide vlees en bak ze kort aan elke kant in een hete antikleefpan.
Besmeer de minibuns met de bereiding en leg er een klein blaadje sla op.
Hierop komen de hete steaks en dan een mooi roosje Tête de Moine AOP.
Druk het hoedje een beetje aan en duw een mooie houten prikker door het geheel om de minihamburger samen te houden. Klaar!
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Tête de Moine AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Kaassneetjes
Koude erwtensoep met Tête de Moine AOP
265 min.
Zonder vlees
Gemarineerde Tomme Vaudoise in deegmantel
60 min.
Staafjes Gruyère AOP met marjolein
Zonder vlees
Gevuld kruidenbrood
Zonder vlees
Gemarineerde kaas met vruchten en noten