Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Gegrilde puntpaprika’s gevuld met Gruyère AOP Réserve
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 6 personen
100 g Gruyère AOP Réserve, fijngeraspt
12 gemengde puntpaprika’s (geel, rood, oranje)
2 lente-uien in ringetjes gesneden
½ takje koriander, fijngehakt
1 kl espelette- of cayennepeper
1 kl zwarte peper
1 el honing
1 eiwit + 1 losgeklopt ei
50 g cornflakes zonder toegevoegde suiker
Voorbereiding
Snijd de paprika’s langs de bovenkant open, maak ze leeg en was.
Meng in een kom de gruyère AOP Réserve, uien, koriander, piment, peper, honing en eiwit. Zet opzij. Plet de cornflakes in een andere kom.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Vul de paprika's met de vulling. Klop 1 ei los in een kom en doop de paprika's erin. Doop de punten van de paprika’s vervolgens in de geplette cornflakes.
Leg ze op een bakplaat en zet 15 minuten in de oven. Serveer warm!