Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Gegratineerde aubergines gevuld met vijgen en Gruyère AOP Réserve, geserveerd met tagliatelle met munt
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
60 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
60 min.
Ingrediënten
Voor 6 personen
100 g Gruyère AOP Réserve
2 aubergines
1 gehakte groene paprika
2 lente-uien, in fijne schijfjes gesneden
3 eetlepels olijfolie
10-15 kleine vijgen, in kwartjes gesneden
12 zoete kerstomaten, in tweeën gesneden
1 geplet knoflookteentje
Zout en peper naar smaak
350 g tagliatelle
Saus
60 g Gruyère AOP Réserve
60 g pijnboompitten
1 bosje munt (20g)
Zeste en sap van een citroen
1 klein gehakt knoflookteentje
60 ml extra vierge olijfolie
Voorbereiding
Vulling: bak de ui en knoflook. Voeg het in blokjes gesneden auberginevlees toe.
Vul de aubergine met de vulling, vijgen, geplette tomaten en ui. Bak 30 minuten in de oven.
Pasta: kook de pasta. Giet af en meng met de pesto in een kom.
Bestrooi de aubergines met Gruyère AOP Réserve en gril in de oven.
Serveren:
Bestrooi de pasta met pijnboompitten, enkele muntblaadjes en citroenzeste. Serveer met de aubergines.
Saus
Mix de munt, de helft van de citroenzeste, de knoflook en de Gruyère AOP Réserve in een kom. Voeg de olijfolie toe.
Rooster de pijnboompitten.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Krokante kippenburger met BBQ-saus en Gruyère AOP Réserve
Zonder vlees
Sbrinz AOP-feuilleté (bladerdeeg) met groene groenten en Schabziger(kruidkaas)-saus
25 min.
Zonder vlees
Pancakes met Emmentaler AOP, abrikozen en citroentijm
40 min.
Zonder vlees
Ovenschotel met aardappel, ui en Gruyère AOP
Zonder vlees
Salade van komkommer en watermeloen met munt en Appenzeller®
60 min.
Zonder vlees
Zachte koekjes met Gruyère AOP