Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Balletjes Tomme Vaudoise in een jasje van pistachenoot
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 12 tot 14 balletjes
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
2 Tommes Vaudoises (100 g elk)
50 g zachte boter
3 el gehakte bieslook
1 kl olijfolie
100 g gemalen pistachenoten
Peper en zout
Voorbereiding
Mix met de keukenrobot de Tommes Vaudoises met de boter, peper en zout. Stort uit in een kom. Voeg de bieslook toe. Zet 45 minuten in de koelkast.
Strooi de stukjes pistachenoot in een bord. Schep de kaas met een geoliede eetlepel en vorm balletjes met uw handen. Rol ze vervolgens door de pistachenoten. Zet 1 uur in de koelkast.
Verdeel de balletjes over aperitiefkommetjes of lepels.