Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Aardappelsalade met Appenzeller®
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Makkelijk
Vinaigrette met dijonmosterd
2 el witte wijnazijn
1 el dijonmosterd
2 el olijfolie
500 g ongepelde krielaardappelen
3 takjes lente-ui in rondjes gesneden
2 gehakte sjalotten
3 el fijngehakte dille
3 el zilveruitjes op azijn
2 zoetzure augurken, in blokjes gesneden
150 g Appenzeller®, in blokjes gesneden
Peper en zout
Voorbereiding
Vinaigrette met dijonmosterd
Meng in een kom de azijn, mosterd, peper, zout en olijfolie. Zet koel.
Kook de krielaardappelen in gezouten water gedurende 12 minuten (naargelang de grootte). Laat uitlekken en afkoelen. Snijd ze in 4. Giet de vinaigrette over de lauwe aardappelen. Voeg de lente-uien, sjalotten en dille toe. Meng. Voeg vervolgens de zilveruitjes en augurken toe. Meng.
Verdeel over de borden met de blokjes Appenzeller®.