Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Stokbrood met Zwitserse Raclette®
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
23
min.
Delen
Delen
Cook/bake time23 min.
Ingrediënten
Voor 4 porties
2 stokbroden
150 g Parijse champignons
150 g Italiaanse salami
1 teentje knoflook
250 g Zwitserse Raclette®
200 g tomatenpulp
1 el honing
1 el gedroogde oregano
Peper en zout
Voorbereiding
Snijd de stokbroden in de lengte door, snijd de champignons en de salami in dunne plakjes, schil de knoflook en hak deze zo fijn mogelijk. Snijd de kaas in kleine blokjes.
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de tomaten met de honing, de gehakte knoflook en oregano en voeg goed wat peper en zout toe. Besmeer de gehalveerde stokbroden met deze saus.
Verdeel de plakjes champignon en salami over de broodjes en leg er de blokjes kaas op.
Leg de broodjes met Zwitserse Raclette® in een warme oven (200°C) gedurende ongeveer 8 minuten.