Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Minisandwiches met grijze garnalen en Tête de Moine AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
20
min.
Delen
Gemakkelijk
Delen
Cook/bake time20 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
50 g + 3 eetlepels gezouten boter, op kamertemperatuur
100 g grijze garnalen
1/2 koffielepel citroensap
½ bosje bieslook, gehakt
8 à 10 sneetjes toastbrood, zonder korst
12 à 18 roosjes Tête de Moine AOP
Zout, peper
Voorbereiding
Meng 50 g boter, citroensap, zout en peper in een kom tot een glad mengsel. Roer de garnalen en 2 eetlepels bieslook erdoor.
Besmeer de sneetjes brood met de resterende boter. Smeer het garnalenmengsel op het brood. Dek af met een ander sneetje brood en druk goed aan. Snijd in driehoekjes. Bewaar minstens 30 minuten op een koele plaats. Bestrijk de kleine kanten met boter en haal ze door de rest van de bieslook.
Garneer met roosjes Tête de Moine AOP.
Deze minisandwiches zijn perfect voor een “tea-time” op z’n Engels.