Kleine bladerdeegpizza’s met courgette, garnalen met munt en Sbrinz AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • 250 g uitgerolde bladerdeeg
  • 40 g Sbrinz AOP
  • 2 kleine, stevige courgettes
  • 100 g gekookte garnalen, zonder saus
  • 2 takjes verse munt
  • Peper

Voorbereiding

  1. Vorm met een uitsteekvorm deegcirkels. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  2. Was en droog de courgettes en snijd ze in fijne staafjes. Rasp de Sbrinz AOP.
  3. Meng de courgettes en garnalen en leg ze in het midden van de deegcirkels. Geef een draai aan de pepermolen, voeg wat fijngehakte munt toe en bestrooi met geraspte Sbrinz AOP.
  4. Bak gedurende 10 tot 12 minuten in een voorverwarmde oven op 220° C, tot de pizza’s zijn gerezen en het deeg mooi goudbruin is. Serveer warm of lauw.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept