Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Kleine bladerdeegpizza’s met courgette, garnalen met munt en Sbrinz AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
250 g uitgerolde bladerdeeg
40 g Sbrinz AOP
2 kleine, stevige courgettes
100 g gekookte garnalen, zonder saus
2 takjes verse munt
Peper
Voorbereiding
Vorm met een uitsteekvorm deegcirkels. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Was en droog de courgettes en snijd ze in fijne staafjes. Rasp de Sbrinz AOP.
Meng de courgettes en garnalen en leg ze in het midden van de deegcirkels. Geef een draai aan de pepermolen, voeg wat fijngehakte munt toe en bestrooi met geraspte Sbrinz AOP.
Bak gedurende 10 tot 12 minuten in een voorverwarmde oven op 220° C, tot de pizza’s zijn gerezen en het deeg mooi goudbruin is. Serveer warm of lauw.