Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
De mini aperitief-sandwiches met Tomme Vaudoise
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 6 personen
3 Tomme Vaudoise
12 sneetjes roggebrood
3 dikke vleestomaten
6 basilicumblaadjes
50 g boter
Voorbereiding
Smelt de boter in een kleine kookpan. Leg de sneetjes brood op je werkblad. Maak de sneetjes brood voorzichtig plat met een deegroller tot een dikte van 1 - 1,5 cm. Smeer ze in met de gesmolten boter en leg ze op een bakplaat. Bedek met een vel bakpapier en vervolgens met een andere plaat.
Verwarm de oven voor op 220°C en zet de sneetjes brood 4 à 5 minuten in de oven.
Was intussen de tomaten en snijd ze in zeer dunne schijfjes. Snijd dan de 3 Tomme Vaudoise in de breedte in tweeën. Was de basilicumblaadjes.
Monteren van de sandwiches: leg de tomatenschijfjes, basilicum en Tomme Vaudoise op de nog lauwe sneetjes brood. Sluit af met een sneetje brood. Druk je minisandwiches samen tussen 2 borden. Gebruik een uitsteekvorm om ze de gewenste vorm te geven. Houd de minisandwiches samen met een houten prikker. En geniet bij het aperitief van deze heerlijke lauwe sandwiches.