Courgette-mozzarella-spiesen

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voorgerecht voor 4 personen

  • 2 gele courgettes, over de lengte in ca. 3 mm dikke repen gesneden
  • 2 groene courgettes, over de lengte in ca. 3 mm dikke repen gesneden
  • braadboter of braadcrème
  • zout, peper
  • 2 zakjes mozzarelline, afgedropen
  • 1 EL basilicum, gehakt
  • zout, peper
  • 50 g bündnervlees, in dunne plakjes gesneden, over de lengte gevouwen
  • ca. 12 houtspiesen van elke ca. 15 cm lengte

Voorbereiding

  1. 1. Courgette in porties in de braadboter of braadcrème aan beide zijden bakken, eruit nemen, op smaak brengen en laten afkoelen.
  2. 2. De helft van de mozzarelline met basilicum mengen en op smaak brengen. Om elke plak een reep bündnervlees wikkelen.
  3. 3. Courgettes over de lengte halveren en om de overige mozzarelline wikkelen.
  4. 4. Mozzarelline op de spiesen steken.
Bon
Appétit