Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Compote van drie uien
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
65
min.
Delen
Delen
Cook/bake time65 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
750 g uien (rode, witte en sjalotten)
1 el olijfolie
4 knoflookteentjes, fijngesneden
100 g bruine suiker
1/2 el komijn
1 snuifje chilipoeder
4 el sherryazijn
Zout, peper
Voorbereiding
Pel de uien, snijd ze in vieren en behoud de onderkant (“baardje”). Verhit de olijfolie. Fruit de uien en knoflook gedurende ongeveer 5 minuten. Voeg de bruine suiker, komijn en chili toe. Roer. Laat 30 minuten koken op een zacht vuur.
Doe de sherryazijn erbij. Kruid met zout en peper. Laat nog 20 minuten koken.