Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Bosui-komijn-taart
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
1 ronde bakplaat van 28-30 cm doorsnee
boter voor de plaat
1 rond uitgerold taartdeeg, ca. 230 g
Beleg
2 bosjes bosuitjes, in fijne ringen gesneden
1-2 tl komijn
150 g Gruyère AOP, vers geraspt
Peper uit de molen
Binding
125 g roomkwark
1 dl melk
2 eieren
Zout
Peper uit de molen
Bosuitjes in reepjes gesneden, voor de garnering
Voorbereiding
Beleg
Het deeg op de beboterde plaat leggen.
Deeg met een vork inprikken. Uien, komijn en kaas mengen, kruiden en over het deeg verdelen.
Binding
Voor de binding, alle ingrediënten mengen en erover gieten. Op de onderste richel in de tot 240 °C voorverwarmde oven ca. 20-25 minuten bakken.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Courgette-mozzarella-spiesen
50 min.
Zonder vlees
Soesjes met Emmentaler AOP
30 min.
Zonder vlees
Taart met Gruyère AOP en 2 soorten tomaat
Zonder vlees
Taartjes met Appenzeller®
Zonder vlees
Brochettes van rode vruchten met Gruyère AOP Réserve
Fijnproeverssalade met Emmentaler AOP