Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Taartjes met Appenzeller®
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
1 el olijfolie
2 uien, fijngehakt
200 g kruimeldeeg, kant-en-klaar
1 el boter
100 g Appenzeller®, geraspt
1 ei, losgeklopt
1 dl room
1 dl melk
1 knoflookteen, gehakt
1 mespunt nootmuskaat
Peper en zout
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm de olijfolie in een koekenpan. Stoof de uien. Rol het deeg uit met een deegrol. Snijd met een uitsteekvorm van 14 cm 4 cirkels.
Smeer de bodem en randen van taartvormpjes van 10 cm in met boter. Leg de deegcirkels erin. Prik met een vork in de bodems. Bestrooi met de ui en vervolgens met de Appenzeller®.
Meng in een kom het ei, de room, melk, knoflookteen, nootmuskaat, peper en zout. Verdeel dit mengsel over de bodem van de taartjes. Laat 15 tot 20 minuten bakken.