Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Yakitoribrochettes met Appenzeller®
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
15 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
15 min.
Ingrediënten
Voor 8 brochettes
120 g Appenzeller®
8 plakken grisonvlees
1 zwarte radijs (of een grote rode radijs)
Soja- of yakitorisaus (bij de Aziatische specialiteiten)
8 kleine prikkers in metaal of hout
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C (stand 6/7). Snijd de kaas in 8 stukken van ongeveer 1 cm breed op 10 cm lang.
Prik elk stuk kaas op een prikker, omwikkel het met een plakje grisonvlees en duw het goed aan rond de kaas.
Leg de brochettes op een ovenschotel en zet 3 tot 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Appenzeller®
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
10 min.
Fondue met Cornet Smoked als pairing
20 min.
Stokbrood met Le Gruyère AOP en knoflook
25 min.
Carpaccio van kort dichtgeschroeide snoekbaars met Sbrinz AOP
60 min.
Zonder vlees
Chiffonnade van pannenkoeken met fijne kruiden, asperges, Emmentaler AOP en Gruyère AOP
35 min.
Zonder vlees
Smulkrans met Emmentaler AOP
10 min.
Vijgen gevuld met gerookte eendenborstfilet en Tête de Moine AOP