Vacherin Mont d'Or AOP in de oven

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 1 Vacherin Mont d'Or AOP in zijn doos
  • 1 dl droge witte wijn
  • 1 teentje knoflook
  • Gekookte aardappelen (hoeveelheid afhankelijk van ieders eetlust) of croutons

Voorbereiding

  1. Dek de doos af met een vel aluminiumfolie.
  2. Leg het teentje knoflook op de Vacherin Mont d'Or AOP en prik de kaas in met een vork, zoals bij deeg. Giet de droge witte wijn erover.
  3. Zet 25 minuten in de oven. De warme Vacherin Mont d'Or AOP is klaar.
  4. Lepel uit en serveer bij aardappelen in de schil.
  5. De warme Vacherin Mont d'Or AOP is ook heerlijk als een kaasfondue met croutons.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept