Sandwich van stokbrood met kip, appel en Tomme Vaudoise

0.0 Sterren / 0 Stemmen
30 min.
Cook/bake time 30 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 el olijfolie
  • 2 kippenborstfilets
  • 2 stokbroden van weleer, in 2
  • 4 el mangochutney
  • blaadjes lollo rossa
  • 2 Tommes Vaudoises, in reepjes
  • 1 appel, in schijfjes, in 2
  • 1 handvol krenten
  • zout, peper

Kerriemayonaise

  • 3 el mayonaise
  • 1 tl kerriepoeder

Voorbereiding

  1. Verwarm een grill. Bestrijk de kippenborstfilets met olijfolie. Bestrooi met zout en peper. Gril gedurende 6 minuten aan elke kant. Snij in reepjes. Zet apart.
  2. Snij de stukken stokbrood open, verwijder de eindjes. Beleg ze met kerriemayonaise en mangochutney. Plaats op elke sandwich een blaadje sla. Wissel reepjes Tomme Vaudoise af met kip en schijfjes appel. Bestrooi met krenten. Sluit de sandwiches.

Kerriemayonaise

  1. Meng in een kom de mayonaise met de kerrie. Zet koel.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept