Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Sandwich van stokbrood met kip, appel en Tomme Vaudoise
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
30
min.
Delen
Delen
Cook/bake time30 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
1 el olijfolie
2 kippenborstfilets
2 stokbroden van weleer, in 2
4 el mangochutney
blaadjes lollo rossa
2 Tommes Vaudoises, in reepjes
1 appel, in schijfjes, in 2
1 handvol krenten
zout, peper
Kerriemayonaise
3 el mayonaise
1 tl kerriepoeder
Voorbereiding
Verwarm een grill. Bestrijk de kippenborstfilets met olijfolie. Bestrooi met zout en peper. Gril gedurende 6 minuten aan elke kant. Snij in reepjes. Zet apart.
Snij de stukken stokbrood open, verwijder de eindjes. Beleg ze met kerriemayonaise en mangochutney. Plaats op elke sandwich een blaadje sla. Wissel reepjes Tomme Vaudoise af met kip en schijfjes appel. Bestrooi met krenten. Sluit de sandwiches.
Kerriemayonaise
Meng in een kom de mayonaise met de kerrie. Zet koel.