Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Met het mes gehakte biefstuk en Tête de Moine AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
600 g entrecote
1 el van elk: platte peterselie, kervel, bieslook, jonge ui, fijngehakt
1 puntje cayennepeper
1 tl Worcestershire sauce
1 el olijfolie
1 eidooier
Zout, peper
Garnituur
6 roosjes Tête de Moine AOP
Een puntje fleur de sel met truffel
Voorbereiding
Hak met een keukenmes de biefstuk fijn. Meng in een kom het gehakte vlees, de peterselie, de kervel, het bieslook, de jonge ui en de cayennepeper.
Voeg de Worcestershire sauce, de olijfolie en de eidooier toe. Breng indien nodig verder op smaak.
Verdeel de tartaar met een uitsteekvorm over de borden. Garneer met roosjes Tête de Moine AOP en een puntje fleur de sel met truffel.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Tête de Moine AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
31 min.
Kip Saltimbocca met prosciutto en Appenzeller®
Zonder vlees
Sbrinz AOP-feuilleté (bladerdeeg) met groene groenten en Schabziger(kruidkaas)-saus
30 min.
Zonder vlees
Taart met Gruyère AOP en 2 soorten tomaat
Soufflé van champignons en Sbrinz AOP op artisjokbodem
Zonder vlees
Feuilletees met Emmentaler AOP en gebakken peren
Zonder vlees
Verloren cuchaule met Vacherin Fribourgeois AOP en gestoofde golden delicious met rozemarijn