Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Met het mes gehakte biefstuk en Tête de Moine AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
600 g entrecote
1 el van elk: platte peterselie, kervel, bieslook, jonge ui, fijngehakt
1 puntje cayennepeper
1 tl Worcestershire sauce
1 el olijfolie
1 eidooier
Zout, peper
Garnituur
6 roosjes Tête de Moine AOP
Een puntje fleur de sel met truffel
Voorbereiding
Hak met een keukenmes de biefstuk fijn. Meng in een kom het gehakte vlees, de peterselie, de kervel, het bieslook, de jonge ui en de cayennepeper.
Voeg de Worcestershire sauce, de olijfolie en de eidooier toe. Breng indien nodig verder op smaak.
Verdeel de tartaar met een uitsteekvorm over de borden. Garneer met roosjes Tête de Moine AOP en een puntje fleur de sel met truffel.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Tête de Moine AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Staafjes in gedroogd vlees
30 min.
Gegratineerde visschelp met Gruyère AOP
Zonder vlees
Tête de Moine AOP-roosjes op vruchtenbrood
Taartjes met Tête de Moine AOP en gerookte zalm
24 min.
Zonder vlees
Tomme Vaudoise gepaneerd in een kruidenkorstje
Zonder vlees
Fonduepan Moitié-Moitié