Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Bruschetta’s met Vacherin Fribourgeois AOP en grisonvlees
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
19 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
19 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
1 teentje knoflook, gehalveerd
8 sneetjes stokbrood (1,5 cm dik)
8 plakken Vacherin Fribourgeois AOP
2 el fijngehakte bieslook
8 plakken grisonvlees
Peper
Voorbereiding
Verwarm de grill van de oven voor. Wrijf de sneetjes stokbrood in met knoflook. Toast ze in de broodrooster.
Leg de toastjes op een bakplaat. Garneer ze met Vacherin Fribourgeois AOP.
Gratineer 3 tot 4 minuten.
Verdeel de bruschetta’s over de borden. Bestrooi met bieslook. Kruid met peper. Versier met het grisonvlees.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Vacherin Fribourgeois AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
35 min.
Zonder vlees
Crackers met zaadjes en Tête de Moine AOP
46 min.
Landelijke taart met gerookt spek, prei en Tête de Moine AOP
Zonder vlees
Risotto met Vacherin Fribourgeois AOP geparfumeerd met Luikse siroop en fricassee van kardoen met truffel
25 min.
Raclette-omelet
30 min.
Eieren met spek cupcake-style en roosjes Tête de Moine AOP
Zonder vlees
‘Chalet-soep’ met Gruyère AOP