Bruschetta’s met Vacherin Fribourgeois AOP en grisonvlees

0.0 Sterren / 0 Stemmen
19 min.
Cook/bake time 19 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • 1 teentje knoflook, gehalveerd
  • 8 sneetjes stokbrood (1,5 cm dik)
  • 8 plakken Vacherin Fribourgeois AOP
  • 2 el fijngehakte bieslook
  • 8 plakken grisonvlees
  • Peper

Voorbereiding

  1. Verwarm de grill van de oven voor. Wrijf de sneetjes stokbrood in met knoflook. Toast ze in de broodrooster.
  2. Leg de toastjes op een bakplaat. Garneer ze met Vacherin Fribourgeois AOP.
  3. Gratineer 3 tot 4 minuten.
  4. Verdeel de bruschetta’s over de borden. Bestrooi met bieslook. Kruid met peper. Versier met het grisonvlees.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept