Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Granola salade met gebakken peertjes en Appenzeller® Surchoix
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
20 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
20 min.
Ingrediënten
Voor 2 personen
Peren
2 peren (Doyenne du Comice)
1 klontje boter
1 el donkere soyasaus
Salade
100 gr mesclum
100 gr veldsla
40 gr noten granola
Blokjes Appenzeller® Surchoix naar wens
Dressing
1/2 el honing
1 el rijs azijn
1 el mirin
1 el donkere soyasaus
1 el sesam olie
Voorbereiding
Peren
Neem een pan en zet deze op een middelhoog vuur met een klontje boter.
Snijd de peren in vier en leg deze in de hete pan.
Voeg tijdens het bakken een el donkere soyasaus toe.
De peertjes zijn klaar als deze goudbruin gebakken zijn langs elke kant.
Neem een kleine mengkom en voeg er de dressing-ingrediënten aan toe.
Meng met een kleine garde tot je een gemengde dressing verkrijgt.
Neem een mengkom en doe er de mesclum, veldsla, granola en blokjes Appenzeller® Gold Label in.
Vermeng alles goed.
Plaats de peertjes op de salade en besprenkel de salade met de dressing.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Appenzeller®
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
70 min.
Zonder vlees
Salade met geroosterde bieten, palmkook en Tomme Vaudoise
Gevuld kalfsgebraad met Appenzeller®, tuinkruiden en hazelnoten
60 min.
Gepofte aardappelen gevuld met spekblokjes en Emmenaler AOP Classic
Preisoep met brood
Krokante heilbotfilets met Gruyère AOP Classic en mangosalade
45 min.
Visschelp op oostendse wijze gegratineerd met Emmentaler AOP Classic