GEGRATINEERDE BROODSNEETJES MET VACHERIN FRIBOURGEOIS AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
25 min.
Cook/bake time 25 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 el olijfolie
  • 1 rode ui, in ringen gesneden
  • 4 el melk
  • 4 el witte wijn
  • 4 tot 6 sneetjes oud boerenbrood
  • 300 g Vacherin Fribourgeois AOP,
  • geraspt
  • 1 eigeel
  • 1 handvol veldsla
  • peper

Voorbereiding

  1. Verwarm de ovengrill voor. Fruit de uienringen in de olie. Zet opzij. Meng het eigeel met de Vacherin Fribourgeois AOP.
  2. Zet opzij. Meng de melk en wijn in een diepe schotel. Haal de sneetjes brood er snel door. Verdeel de kaas over de sneetjes. Garneer met uienringen. Breng op smaak met peper.
  3. Leg de sneetjes brood in een koekenpan of ovenschaal. Laat 10 tot 12 minuten gratineren onder de grill, tot de kaas smelt en er een lichtbruin korstje ontstaat.
  4. Verdeel over de borden. Werk af met veldsla.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept