Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Bulgursalade
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
5 dl groentebouillon
1 kl tomatenpuree
200 g bulgur
2 bosjes radijzen
1 knolselderij
1 bussel lente-uitjes
200 g Emmentaler AOP
1 citroen
2 el azijn
5 el olijfolie
Peper en zout
2 el gedroogde veenbessen
Voorbereiding
Breng de bouillon aan de kook met de tomatenpuree, voeg de bulgur toe en laat met het deksel op de pan wellen gedurende 15 minuten. Laat afkoelen.
Snijd de radijzen in 4, de knolselderij in blokjes en de lente-uitjes met loof in rondjes. Snijd de Emmentaler AOP in staafjes.
Pers het citroensap en maak een saus met het sap, de azijn, olie, peper en zout. Meng vervolgens alle ingrediënten met de saus.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Emmentaler AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Reuzensandwich met Emmentaler AOP
Fijnproeverssalade met Emmentaler AOP
Pikante Pruisen
57 min.
Chili con carne met Gruyère AOP
30 min.
Minicakes met chorizo en Appenzeller®
120 min.
Aardappeltaart met spek, tijm en Gruyère AOP