Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Minifondue voor bij het aperitief van Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
8 meergranenbroodjes
8 plakken grisonvlees
Fondue van Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP:
Deel het gewicht van de ingrediënten en de hoeveelheid vloeistof door 2.
Bijgerechten
Augurkjes, zilveruitjes
Handvol minipretzels
Voorbereiding
Snij de kapjes van de broodjes en leeg ze. Zet apart. Gril de plakken grisonvlees in een bakpan met antikleeflaag. Scheur ze in chips. Zet apart.
Bereid de fondue zoals hierboven vermeld.
Verdeel de fondue over de broodjes. Bestrooi met peper. Serveer met chips van grisonvlees, de minipretzels, augurken en uitjes.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Vacherin Fribourgeois AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
15 min.
Zonder vlees
Tabouleh van bloemkool en roosjes Tête de Moine AOP
Zonder vlees
Kroketjes van knolselder met Vacherin Fribourgeois AOP met een salade van bospaddenstoelen
Aardappelpannetje met Emmentaler AOP
18 min.
Half-om-half fondue met Le Gruyère AOP Classic en Vacherin Fribourgeois AOP
30 min.
Sandwich van stokbrood met kip, appel en Tomme Vaudoise
24 min.
Zonder vlees
Tomme Vaudoise gepaneerd in een kruidenkorstje