Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Kleine mandjes van Strudel-deeg met Emmentaler AOP en gegarneerd met een frisse salade
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 10 mandjes van 6 cm diameter
120 g vellen Strudel-deeg
150 g Emmentaler AOP
60 g gebakken worst
Een appel
Een kleine komkommer
Een bosje bieslook
4 el mayonaise
1/2 kl citroensap
Peper en zout
Voorbereiding
Leg twee vellen Strudel-deeg op elkaar.
Snijd er met een uitsteekvorm van ongeveer 12 centimeter diameter cirkels uit en vorm de mandjes. Strijk ze in met olie.
Zet ze in een oven op 200°C gedurende ongeveer 3 minuten, tot de mandjes goudgeel zijn.
Snijd de Emmentaler AOP, de worst, appel en komkommer in blokjes.
Meng alles met de smaakmakers.
Schep deze bereiding in de mandjes en serveer.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Emmentaler AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Millefeuille met Appenzeller® Surchoix
30 min.
Gegratineerde visschelp met Gruyère AOP
Zonder vlees
Perenchutney met peperkoek en Tête de Moine AOP
Zonder vlees
‘Chalet-soep’ met Gruyère AOP
Zonder vlees
Tilsiter-bollen met port-druiven
Kabeljauw - BBQ prei - girolles - vin jaune - Le Gruyère AOP Réserve