Kleine mandjes van Strudel-deeg met Emmentaler AOP en gegarneerd met een frisse salade

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 10 mandjes van 6 cm diameter

  • 120 g vellen Strudel-deeg
  • 150 g Emmentaler AOP
  • 60 g gebakken worst
  • Een appel
  • Een kleine komkommer
  • Een bosje bieslook
  • 4 el mayonaise
  • 1/2 kl citroensap
  • Peper en zout

Voorbereiding

  1. Leg twee vellen Strudel-deeg op elkaar.
  2. Snijd er met een uitsteekvorm van ongeveer 12 centimeter diameter cirkels uit en vorm de mandjes. Strijk ze in met olie.
  3. Zet ze in een oven op 200°C gedurende ongeveer 3 minuten, tot de mandjes goudgeel zijn.
  4. Snijd de Emmentaler AOP, de worst, appel en komkommer in blokjes.
  5. Meng alles met de smaakmakers.
  6. Schep deze bereiding in de mandjes en serveer.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept